Lant optici medicale

Suntem un lant de optici medicale care, incepand din 2010, din grija pentru vederea ta, iti punem la dispozitie serviciile si produsele optometrice de care ai nevoie.

Te consiliem in privinta lentilelor ochelarilor de vedere, de soare sau a lentilelor de contact pentru a se potrivi perfect cu stilul tau de viata.

De-a lungul timpului, am dezvoltat parteneriate de incredere cu furnizori nationali si internationali. Astfel, vei beneficia de discounturi speciale la toata gama de lentile de ochelari, rame sau montaj.

Ama Green Optic este un brand 100% romanesc, cu 100% motivatie de a te face pe tine sa simti confortul maxim prin purtarea ochelarilor sau lentilelor de care ai nevoie.

Misiune

Suntem aici pentru cei care vor sa schimbe modul in care sunt vazuti si modul in care vad lucrurile. Imbunatatim modul in care se achizitioneaza produsele optometrice intr-o lume in care vederea este unul dintre cele mai importante simturi.

Viziune

In cei 12 ani de experienta am incercat, am gresit si am invatat. Iar acum putem sa oferim cele mai bune servicii si produse optometrice, atat clientilor, cat si francizorilor nostrii. Acum si in urmatorii 100 de ani.

Valori

Pe langa dorinta de a ajuta, vrem ca fiecare client sa revina cu placere, iar relatiile profesionale sa fie stranse si bazate pe incredere. Spirit de echipa, transparenta, seriozitate – acestea sunt valorile dupa care ne ghidam activitatea.

Ce spun clientii despre noi

„Multumesc celor de la Ama Green Optic pentru ajutorul acordat. Foarte amabili angajatii si dornici sa te ajute sa iti rezolvi problema pentru care ai venit la ei. Recomand cu incredere.”

Andrei L.

„Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Am venit la recomandarea unei prietene si a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. Imi place pentru ca sunteti foarte atenti cu clientii !!! The best!!!😍😍😍😍”

Laurentiu D.
„Profesionalism si amabilitate. Recomand!! Foarte multumit!!”
Octavian C.
0
Ani de experienta
0
Sedii
0+
Perechi de ochelari realizate

Informatii aditionale

Optici medicale

Ne puteti gasi in cele trei locatii din Ploiesti, pentru consultatii si sfaturi optometrice.

Noutati

Aflati lunar noutati din lumea Ama Green Optic si domeniul optometriei.

Franciza

Beneficiezi de toate informatiile necesare pentru a-ti deschide propria optica medicala.

AMA GREEN OPTIC

Solutia ta pentru o vedere mai buna

Esti in cautarea unei perechi de ochelari care sa ti se potriveasca ca o manusa? Ai nevoie de ochelari de soare sau lentile de contact? Programeaza-te si vom gasi solutia ideala impreuna.