Consultatii optometrice gratuite

Stim ca o pereche excelenta de ochelari vine la pachet cu multa munca. De aceea, optometristii nostri specializati si pasionati iti ofera examene optometrice si consultanta optica de calitate pentru a se asigura ca sanatatea ochilor este la baza fiecarei decizii.

Ama Green Optic este cabinetul optometric potrivit pentru a-ti oferi aceste servicii. Iti oferim consultatii optometrice gratuite pentru a-ti verifica vederea.

De asemenea, tehnicianul specializat va proiecta, verifica si perfectiona ramele si lentilele ochelarilor, lentilele de contact sau alte dispozitive menite sa corecteze vederea.

Optometristul este specializat in calculul dioptriilor necesare pentru corectarea vederii si pentru a face recomandarile de ochelari sau lentile de contact. In cazul in care observa o posibila anomalie a globului ocular, optometristul te va directiona la medicul oftalmolog pentru un diagnostic complet.

Daca vrei sa iti schimbi ochelarii de vedere sau sa iti iei pentru prima data o pereche, apeleaza cu incredere la inginerii nostri optometristi.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te acum la o consultatie optometrica gratuita si hai sa gasim impreuna solutiile potrivite pentru nevoile tale.