Consultanta in alegerea ramei potrivite

Alegerea ramei de ochelari potrivita pentru tine poate fi, de cele mai multe ori, o decizie grea. Iti punem la dispozitie rame de ochelari de toate marimile si culorile, pentru toate varstele, gusturile si buzunarele.

Preturile produselor disponibile se pliaza pe orice buget, insa calitatea este prima conditie pentru orice produs comercializat de noi.

Angajatii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii in ceea ce priveste designul si functionalitatea produselor noastre, astfel incat produsul pe care il vei alege, sa fie cel mai potrivit trasaturilor tale fizice.

Iti oferim consiliere gratuita in ceea ce priveste gasirea ramei de ochelari potrivita pentru tine, adaptata dorintelor si bugetului tau. Lucram cu branduri de top care iti ofera modele unice si in trend.

Te asteptam cu drag intr-unul dintre cabinetele optometrice Ama Green Optic pentru a gasi rama de ochelari potrivita stilului si personalitatii tale!

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te acum la o consultatie optometrica gratuita si hai sa gasim impreuna solutiile potrivite pentru nevoile tale.