Afacere la cheie

La Ama Green Optic te ajutam sa iti dezvolti o afacere in sistem de franciza, punandu-ti la dispozitie toate informatiile, beneficiile si suportul necesar pentru a-ti deschide propria optica medicala. Sistemul de franciza Ama Green Optic este unul performant si flexibil. In functie de implicarea francizatului si a locatiei, recuperarea investitiei initiale poate fi realizata in primele 6 luni.

Aparatura medicala in rate

Poti utila cabinetul de optometrie cumparand aparatura medicala in 12 rate lunare, fara dobanda, la un pret fara concurenta.

Costuri initiale scazute

Taxa de intrare franciza foarte mica, doar 6000 euro. Taxa de redeventa lunara 0 euro in primele 6 luni.

Discounturi speciale

De-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate de incredere cu furnizori nationali si international. Astfel, vei beneficia inca din prima zi de discounturi de 20% pentru lentilele de ochelari, rame sau montajul in fabrica.

Amenajare locatie

Iti oferim suportul nostru pentru amenajarea magazinului si cabinetului de optica.

Training specializat

Te vom instrui pe tine si personalul implicat in cadrul fabricii de lentile si in cadrul magazinelor proprii. Vei invata direct de la profesionisti!

Suport cursuri

Beneficiezi de sprijinul nostru pentru inscriere la cursuri de tehnician optometrist.

Marketing dedicat

Colaboram cu specialisti in marketing cu o experienta de peste 20 de ani, pentru a ne asigura ca folosim metode de promovare care sa te ajute.

Monitorizare si sprijin continuu

Vom realiza vizite in locatia ta pentru a ne asigura ca activitatea se desfasoara in conformitate cu standardele retelei si iti oferim sprijinul necesar pentru cresterea performantei.

Brand consolidat, cu istoric dovedit

Activam in piata din 2010, invatam si ne dezvoltam constant. Iti vom impartasi si transmite intregul know-how acumulat in 12 ani de experienta.

Profilul investitorului

Ne dorim o colaborare transparenta si asumata, astfel incat partile sa se ajute reciproc si sa evolueze impreuna. Iata ce asteptari avem de la un viitor francizat:

Sa isi doreasca sa ajute clientul in dobandirea confortului maxim prin purtarea ochelarilor de care are nevoie!

Sa se implice in management – Cei mai de succes francizati sunt cei care gestioneaza afacerea, cel putin pe perioada primului an.

Sa aiba spirit antreprenorial – O persoana proactiva, responsabila, orientata catre solutii.

Sa ii pese de clienti – Ei sunt motorul acestei afaceri, asa ca este important sa iti doresti sa le oferi cea mai buna experienta.

Sa ii pese de angajati – Persoanele cu care poti realiza aceasta afacere sunt colegii tai. Alaturi de ei ne indeplinim misiunea.

Sa isi doreasca sa faca profit in aceasta nisa din industria medicala, o industrie omniprezenta, aflata intr-un proces constant de evolutie.

Ai reusit sa le bifezi pe toate? Perfect! Hai sa ne cunoastem.

Costuri & Cerinte

Taxa de intrare in franciza

6000 EURO

Redeventa lunara

0 EURO (primele 6 luni)

Contributie lunara marketing

500 EURO

Investitie initiala aport propriu

De la 35000 EURO (investitia in amenajarea locatiei, echipamente, semnalistica, stocuri, uniforme, decoruri, etc).

Suprafata minima

Suprafata minima pentru locatie este de 30 mp.

Deschidere locatie

In orase cu peste 100000 de mii de locuitori, centre comerciale sau locatii cu vad.

Toate sumele sunt fara TVA.

Aplica acum!

Daca te incadrezi in profilul investitorului si iti doresti sa devenim parteneri, completeaza formularul de mai jos si hai sa ne cunoastem.