Ne bucuram sa va anuntam ca vom deschide conceptul de franciza, punandu-va la dispozitie toate informatiile, beneficiile si suportul necesar pentru a va putea deschide propria optica medicala. Practic iti oferim o afacere la cheie!

Va oferim suportul nostru pentru amenajarea magazinului si cabinetului de optica. Pe langa taxa de intrare in franciza, care este foarte mica, taxa de redeventa lunara este de 0 euro in primele 6 luni.

Va vom instrui atat pe dumneavoastra cat si personalul implicat in cadrul fabricii de lentile si in cadrul magazinelor proprii, pentru a face performante.

Profesionistii nostri va vor sta la dispozitie cu sfaturi si traininguri pentru a va putea duce afacerea la cel mai inalt nivel.

Mai mult decat atat, colaboram cu specialisti in marketing cu o experienta de peste 20 de ani, pentru a ne asigura ca folosim metode de promovare care sa te ajute.

In acelasi timp, va oferim si posibilitatea de utilare a cabinetului de optometrie si de achizitionare a aparaturii medicale in 12 rate lunare, fara dobanda.

In functie de implicarea ta si locatia aleasa, iti poti recupera investitia initiala in primele 6 luni (sau mai putin), iar apoi cerul este limita!

Asadar, daca iti doresti o afacere la cheie, testata si implementata deja de altii, in care beneficiezi de tot suportul si know-how-ul de care ai nevoie, contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem.